Egyéb tudnivalók!

                                 

Érkezés: 2019.07.10. Délután

Távozás: 2019.07.14. ebéd után (Kb. 13 órától).

Helyszín: 8083, Csákvár, Szent Mihály Főangyal templom  és plébánia

Szállás: Esterházy Móric Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola, Csákvár, Szabadság tér 8. (Templom mögött/mellett közvetlenül)

Regisztáció: A szállással megegyező helyen!

Részvételi díj:  Ft/fő

Jelentkezési határidő: 

Korosztály: ha már elballagtál nyolcadikból, itt a helyed! Ha idén érettségizel, még itt a helyed! Ha kicsit idősebb vagy, szeretettel várunk önkéntesnek!

Hozd magaddal: Sátor, hálózsák, időjárásnak és programoknak megfelelő ruházat, aláírt szülői beleegyező nyilatkozat, gyógyszereid (ha vannak), toll, füzet, pénz az utazáshoz, valamint könyvek és esetleges kiegészítők vásárlásához, igazolványaid, sapka/kendő, kulacs, tisztálkodási szerek, naptej, és más egyéb, ami táborozáshoz még szükséges lehet.


Ne hozd magaddal: Amik gátolnak a programokon való aktív részvételben, amire nehéz vigyázni. A személyes értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni.

Szülői Nyilatkozat

Kérjük a szülőket, hogy az alábbi dokumentumot nyomtassák ki, töltsék ki és aláírásukkal ellátva küldjék el gyermekükkel a táborba. Amennyiben a 18 éven aluli gyermek nem rendelkezik ezen beleegyező nyilatkozattal, úgy sajnos nem áll módunkban a táborban fogadni őt.